Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Παπούλιας: Αν βάλουμε όλοι πλάτη θα βγούμε από την κρίση

Παπούλιας: Αν βάλουμε όλοι πλάτη θα βγούμε από την κρίσηΤην πεποίθησή του ότι «αν βάλουμε όλοι πλάτη» θα βγούμε από την κρίση εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα στο Προεδρικό Μέγαρο.Από την πλευρά του ο κ. Δήμας ευχήθηκε να ορθοποδήσει η
Ελλάδα φέτος «ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από αυτήν την κρίση για να δει και ο ελληνικός λαός ξανά χαμόγελο στα χείλη του» .

Διώκεται για κακούργημα ο Γ. Καπελέρης

Διώκεται για κακούργημα ο Γ. Καπελέρης ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 
Την παραίτηση του γενικού γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γιάννη Καπελέρη, ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αιτία η προηγηθείσα παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα κ. Γρ. Πεπόνη να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του κ. Καπελέρη για την υπόθεση της εγκυκλίου που ρύθμιζε τις εγγραφές στο σύστημα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και την επιβολή προστίμων.

Η ευρύτερη Μ. Ανατολή και η Τουρκία

Του Στέφανου Κωνσταντινίδη*
Ο χάρτης της ευρύτερης Μέσης Ανατολής επανασχεδιάζεται τους τελευταίους μήνες. Οι νεοσυντηρητικοί του Τζορτζ Μπους υιού θα τρίβουν τα μάτια τους βλέποντας όσα συμβαίνουν. Με τη διαφορά βέβαια πως ο χάρτης της περιοχής επανασχεδιάζεται αντίθετα με όσα αυτοί επιδίωξαν με την εισβολή στο Ιράκ. Στο Ιράκ μάλιστα το αποτέλεσμα της εισβολής ήταν η ανάληψη της εξουσίας στη

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για διόρθωση στο τέλος ακινήτων μέσω ΔΕΗ...

Έως τις 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέλθουν στους αρμόδιους Δήμους όσοι έχουν εντοπίσει λάθη στα στοιχεία υπολογισμού του... τέλους ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τη διόρθωση των λαθών στην επιφάνεια, την παλαιότητα ή την τιμή ζώνης του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου. Σε κάθε περίπτωση, οι

ΗΠΑ: Ομαδικό σεξ από την εφηβεία!

 Όλο και περισσότερες έφηβες συμμετέχουν σε ομαδικό σεξ ήδη από την ηλικία των 15 χρόνων στις ΗΠΑ, με τις μισές να εξαναγκάζονται από τους συντρόφους τους, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα.
 Ερευνητές από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου της Βοστόνης, διαπίστωσαν ότι μία στις 13

Δυναμικό «ΝΑΙ» των Γάλλων στο ευρώ

Δυναμικό «ΝΑΙ» των Γάλλων στο ευρώ
Με ένα ισχυρό «Ναι» δύο στους τρείς Γάλλους τάσσονται κατά της αποχώρησης της χώρας τους από το ευρώ και της επιστροφής στο φράγκο σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ifop, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Journal du dimanche.

Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει την Κρήτη

Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει την ΚρήτηΕνας 62χρονος άνδρας συνελήφθη ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για αποπλάνηση ανήλικης.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι γονείς της ανήλικης κοπέλας κατήγγειλαν ότι τις πρώτες πρωινές

Είναι ο Εφραίμ Νεφελίμ;

Πρέπει να καταλήξουμε σε αυτή τη χώρα τι θέλουμε. Να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι των σκανδάλων ή να γκρινιάζουμε; Να φτάνουμε ως το τέλος ή να επιστρέφουμε στην αρχή, όποτε το τέλος δεν μας αρέσει; Να υπάρχει Δικαιοσύνη ή να αρχίζει παζάρια με τις προτιμήσεις μας; Θρησκευτικές, πολιτικές, ιδεολογικές, οικονομικές.